skip to Main Content
ELS PINTXUS

ELS PINTXUS

El restaurant familiar els Pintxus, que compta amb un establiment al carrer Urgell i un altre a Marià Cubí, és un restaurant de tapes molt celebrat pels seus plats d’autor i assequibles. La carta ofereix les elaboracions més típiques de la gastronomia local, com les patates braves o l’esqueixada, i d’altres opcions més trencadores, com les xips d’albergínia amb mel i llima, un best-seller entre els clients.

La varietat de la carta del restaurant, que va des dels clàssics “pintxus” a plats de carn i peix, també té en consideració les necessitats de les persones al·lèrgiques i intolerants, pel que està clarament assenyalat quines propostes són les més adequades en cada cas.

El local està regentat per la familia Santanach-Tanyà: pare, mare i fill col·laboren en la creació i l’elaboració d’una carta dissenyada per satisfer els paladars més exigents. A més, pel format dels seus plats -que en la majoria de casos són tapes- els Pintxus és un restaurant ideal per a compartir un àpat entre amics i familiars.

Per últim, el restaurant presenta tres menús degustació per tal de poder provar diversos plats de la carta. El primer, de 25 euros, inclou tataki de salmó, brie fregit, pop a feira o caneló de vedella. En el segon, de 30 euros, es poden trobar plats com carpaccio de vedella, bacallà i truita de botifarra blanca. Finalment, el menú de 40 euros incorpora propostes com els seitons fets a casa, ous estrellats amb trufa negra i timbal de cua de bou.

Back To Top