skip to Main Content
Lo Rafal De La Cassoleta D’arròs

Lo Rafal de la Cassoleta d’arròs

Lo Rafal de la Cassoleta d’Arròs és un restaurant que es caracteritza per una cuina mediterrània de mercat. Es troba en el petit poble de La Pobla de Montornès, a la comarca del Tarragonès, just al nord de Torredembarra i a pocs quilòmetres del poble medieval de Creixell.

El poble, que té poc més de 2800 habitants, apareix documentat per primera vegada l’any 1066 en el document a través el qual Ramon Berenguer cedia unes terres a Ramon Trasunyer per a que hi edifiqués un castell i s’ocupés de la repoblació d’aquest territori.

Any rere any, trobar-se amb la família i els amics a Lo Rafal de la Cassoleta d’Arròs per a menjar els seus deliciosos arrossos s’ha anat convertint en una de les tradicions gastronòmiques més interessants de la Costa Daurada. El restaurant, ubicat en un lloc tranquil i amagat del petit centre històric del poble, té una capacitat per a 70 comensals i és molt acollidor, gràcies a una decoració rústica amb parets de pedra a l’interior i una amplia terrassa exterior on es poden disfrutar al mateix temps els plats típics i el bon temps del sud de Catalunya, preferiblement amb reserva prèvia.

ESPECIALITAT

Lo Rafal de la Cassoleta d’Arròs té com a plats principals els plats de peix típics del Delta de l’Ebre i és conegut en la comarca tarragonina per la seva cuina casolana i la qualitat dels seus arrossos variats i molt abundants, a un preu més que assequible. Tots els plats estan elaborats amb productes de qualitat, de proximitat i estacionals, amb peix fresc i marisc de la zona.

HORARIS

Dimecres, dijous, divendres, dissabte i diumenge de 13h a 16h

A partir del 23 de juny obre també a les nits del divendres i del dissabte

ADREÇA

Placa De La Bassa, 1, 43761 La Pobla de Montornès, España (Tel. +34 687 84 25 45)

Back To Top