skip to Main Content
La Pruna

La Pruna

Situada a la cèntrica zona de l’esquerra de l’Eixample barceloní, La Pruna és un restaurant de cuina tradicional on cada detall es cuida al màxim. Caracteritzada per la cuina d’autor, La Pruna presenta gran varietat de plats, “platillos” i tapes, que són molt ben valorats entre els clients.

El restaurant proposa un menú diari per 11,90 euros, que inclou un primer, un plat principal i unes postres. Els plats del menú i de la carta estan elaborats amb ingredients de proximitat, de primera qualitat i tenen en compte tant les persones vegetarianes com les diverses intoleràncies i al·lèrgies.

A més, la carta de La Pruna proposa una àmplia varietat d’amanides, tapes fredes, tapes calentes i brases. D’altra banda, també s’ofereixen “platillos” un plat més petit que el plat principal però amb més quantitat que una tapa. Aquest format permet provar diversos plats de la carta sense que el compte pugi de preu i, alhora, aportar al client plats més elaborats i consistents que les tapes tradicionals.

Per últim, l’atenció del personal és exquisida, propera i atenta i la decoració del local trenca amb el ritme atrafegat de la ciutat.

Horari:

De dimarts a dissabte: servei de migdia i de nit

Diumenge: servei de migdia

Back To Top