skip to Main Content
La Caleta

La Caleta

A escassos metres de la Platja del Miracle (Tarragona), el Restaurant La Caleta envolta els comensals de natura, calma i un ambient molt cuidat.

Gràcies a una carta amb protagonisme de la cuina clàssica i dels productes de proximitat, el restaurant proposa una carta on tradició i innovació s’amalgamen en una fusió de sabors mediterranis.

El Restaurant La Caleta, instal·lat en una antiga casa d’estètica romàntica i una gran terrassa, consagra un ambient càlid i acollidor en el qual els sabors de mar despunten com a plats estrella.

A més d’oferir una atenció personalitzada, el restaurant estableix la possibilitat d’acollir-hi  celebracions d’empreses i esdeveniments corporatius, fet que el distingeix en comparació amb la majoria de restaurants de la ciutat.

Una visita històrica

L’establiment es troba a escassos 15 minuts caminant de la part més antiga de la ciutat, pel que després de l’àpat és molt recomanable fer una passejada per descobrir les ruines romanes de l’antiga Tàrraco, com l’Amfiteatre i el circ Romà.

Localització

Passeig Marítim de Rafael de Casanova, 24, 43007 Tarragona.

Horari

DIMARTS – DISSABTES
13:30 – 16:00
20:30 – 23:00
DIUMENGES
13:30 – 16:00

Back To Top