skip to Main Content
Espai Joliu: Cafè I Plantes

Espai Joliu: cafè i plantes

Espai Joliu és molt més que una simple cafeteria. I és que els seus propietaris han fet un pas més enllà i han fet d’aquest racó una barreja totalment acertada i amb un encant indiscutible: és plant concept store, cafeteria i galeria d’art. La primera de tot Barcelona.

 

I això fa de la teva estada a l’Espai Joliu una experiència diferent i ben completa. Les seves caixes de fusta de l’entrada ja et conviden a entrar-hi només passar-hi per davant. I un cop dins, pots gaudir del teu cafè preferit en un ambient únic, comprar un cactus i passar una bona estona impregnant-te de publicacions independents i fullejant làmines d’il·lustradors emergents, mentre ho combines tot amb un tros de pastís casolà fet per ells que és per llepar-te’n els dits.

 

Situat al bell mig del barri del Poblenou de Barcelona, una de les zones de la ciutat més inspiradores i autèntiques de totes. Es troba concretament al Carrer Badajoz, 95.

 

Un indret on tot el que el que l’envolta inspira i fa que es converteixi en el lloc ideal no només per beure un bon cafè, sinó on poder expandir la teva creativitat.

Back To Top