skip to Main Content
Es Baluard

Es Baluard

Situat en ple centre de Cadaqués i amb vistes a la badia, el Restaurant Es Baluard forma part de l’antiga muralla del poble. Inaugurat l’any 1967 per Quimet Seriñana i la seva dona Maria Torrents, actualment és un restaurant d’ambient familiar regentat pels dos fills dels fundadors: Josep Seriñana, la seva dona Fanni Puig i els seus dos fills Adrià i Aina.

Es Baluard ofereix cuina de mercat elaborada principalment amb peix de la zona: sargs, orades, galls de Sant Pere, gambes, calamars de potera i besucs són alguns dels productes que ofereixen a les seves taules en funció del mercat. També destaquen per les seves escórpores del Cap de Creus, que són ideals per elaborar el suquet de peix, plat típic de la zona. Menció especial mereixen els seus arrossos: el mixt, preparat amb costella de porc, gambes i escamarlans, i l’arròs de cabra de mar amb sèpia i calamar.

Un altre imperdible… els seus postres casolans: crema catalana, bescuit de vainilla amb xocolata calenta, profiteroles, pastís de formatge o també figues confitades amb mató artesanal.

La carta d’Es Baluard mariden amb una selecció de vins on predominen la Denominació d’Origen Empordà.

L’oferta gastronòmica d’Es Baluard es completa amb un local de decoració clàssica i ambient agradable amb vistes al mar. Una bona opció per a tots els públics.

ESPECIALITATS

Es Baluard és conegut per la seva cuina casolana i catalana de mercat on destaca el peix fresc i els mariscos de la zona. Una altra especialitat de la casa són sense dubte els arrossos.

HORARI

En temporada baixa (hivern), obert de divendres a diumenge de 13:00h a 15:30h i de 20:30h a 23:00h.

ADREÇA

Riba Nemesi Llorens s/n. Cadaqués

Back To Top