skip to Main Content
TAKASHI OCHIAI

TAKASHI OCHIAI

Takashi Ochiai, fundador de la cèlebre pastisseria japonesa a la ciutat de Barcelona, va néixer a Japó fill d’una família tradicionalment dedicada al cultiu d’arròs. Als 15 anys es va mudar al Japó per començar a cultivar la seva passió per elaborar dolços.

Mogut pel seu interès, es va traslladar a Europa, on va conèixer la Carme, la seva parella. Als anys 80 va obrir la seva pròpia pastisseria, fent realitat el somni de la seva vida, i poc a poc va començar a introduir elements i ingredients orientals, diferenciant-se de la resta de pastisseries de la ciutat.

El producte estrella de la pastisseria Ochiai són els Mochiai, uns pastissets recoberts a l’exterior amb una farina d’arròs i que contenen a l’interior una mousse amb sabor a escollir: té verd, xocolata amb canyella, maduixa i crema catalana.

A més, es poden trobar altres productes com pa de pessic esponjós, gelatina compacta tradicional i pancake amb farciment.

Back To Top