skip to Main Content
Forn Mistral

Forn Mistral

El Forn Mistral, al número 96 de la Ronda de Sant Antoni de Barcelona, és una de les fleques més antigues i reconegudes de la ciutat regentada per la família Bertran des de la seva creació el maig de 1977.

La massa mare de cultiu propi i les fermentacions llargues –algunes de més de 24 hores- són els senyals d’identitat del pa del Mistral, que cada dia elabora en forn de llenya 44 tipus de pans diferents 100% artesans.

La fleca, que va néixer a l’avinguda Mistral i es va traslladar fa dècades a la ronda de Sant Antoni, és un dels primers forns artesans d’Espanya en obtenir una certificació oficial per fer pans ecològics.

Una de les seves especialitats és el PAndreu, una barra de pa quadrada elaborada a base d’aigua de mar, farina d’espelta i de sègol ecològic, pipes de carbassa, llinosa i festucs. El seu tradicional pa de pagès (tres vegades finalista al concurs Millor Pa de Pagès Català) i les barres de llenya clàssica amb puntes són d’altres hits d’aquesta fleca emblemàtica. Destaquen a més els pans de kamut i d’espelta.

Disposen a més d’una àmplia cafeteria al carrer pensada per a poder degustar tots els seus productes i acompanyar-los d’un cafè amb llet o una xocolata desfeta.

ESPECIALITAT

A banda del pa, el Forn Mistral és conegut per les seves especialitats en bolleria. Els mini croissants de xocolata que es mengen amb un sol mos són únics. N’hi ha també de mida convencional dolços i salats. La coca de forner i les ensaïmades de cabell d’àngel, de crema o sense farcir són també extraordinaris. També ofereixen productes de temporada com ara panellets, bunyols, coques de Sant Joan o tortells de Reis.

HORARIS

De dilluns a dissabte de 7h a 21h

Diumenge i festius tancat

ADREÇA

Ronda de Sant Antoni, 96. Barcelona

Back To Top