skip to Main Content
Forn Domingo

Forn Domingo

El Forn Domingo és una empresa de caire familiar que es va fundar l’any 1910. L’essència del seu treball es troba en el seu forn, que és fet d’obra i que cou amb clofolla d’avellana, tal com feien els nostres avantpassats. El pa que ofereix el Forn Domingo està treballat amb massa mare tradicional i totalment natural.

Un de les seves varietats de pa més demandades és el pa amb aigua de mar, 100% d’espelta, elaborat amb llevat natural i aigua marina. Altres productes destacats que podreu trobar a l’establiment són les seves pizzes artesanes, la coca d’espinacs, panses i pinyons, o diversos dolços de xocolata.

En els últims anys s’ha convertit en una de les fleques més populars del Baix Camp i del municipi de Riudoms, que disputa amb Reus el lloc de naixement de l’arquitecte Antoni Gaudí. Visitant Riudoms podreu conèixer els orígens del geni anant al Mas de la Calderera, lloc on presumptament va néixer i passava els estius, o fent un tour per la Casa Pairal de la família.

ESPECIALITAT

Forn Domingo i Riudoms són sinònims de coca de recapte, que s’elabora amb massa mare natural i verdura de primera qualitat cuita directament sobre la pedra d’un forn de combustió directa. El secret està en la base, molt fineta, que es manté cruixent tot el dia gràcies als enzims de la massa mare, i també en l’oli d’oliva verge extra de gran qualitat.

HORARIS

De dilluns a dissabte de 7.30h a 14h i de 17h a 20h.

ADREÇA

Avinguda Francesc Macià, 20, Riudoms (Baix Camp)

Back To Top