skip to Main Content
Forn De Ca L’Agustí

Forn de Ca l’Agustí

Ca l’Agustí és un forn tradicional que fa més de 150 anys que ven els seus productes a Cercs, a la comarca del Berguedà, just al nord de Berga, la capital. El municipi té poc més de 1.000 habitants però és conegut  pel seu pont medieval, el Pont de Pedret, l’església prerromànica de Sant Quirze de Pedret i el Museu de les Mines, un centre temàtic sobre la mineria a la zona.

Cercs també s’ha fet popular gràcies a les bones referències del Forn Ca l’Agustí. Nascut l’any 1884, en el forn fan tot tipus de pans artesans i creatius amb tota mena d’ingredients, llavors i farines naturals i ecològiques.

Destaquen el pa de formatge de cabra o el pa de botifarra negra, però les joies de la corona són el pa de pagès tradicional de llarga fermentació i, sens dubte, el pa del cordill, que està fet amb llevat natural, sense ni una mica de llevat biològic, per oferir l’autèntic gust del 1884.

ESPECIALITAT

Ara bé, si parlem del producte estrella de Ca l’Agustí, aquest és la popular Coca de Cercs, una coca de forner amb una fórmula tradicional que ha anat passant de generació en generació. La seva massa de pa molt hidratada està feta amb farina, massa mare natural, una mica d’oli d’oliva i un grapat de sucre. El resultat és  una coca lleugerament cruixent, alveolada i amb una molla ben humida.

HORARIS

Dimarts de 8h a 14h

Dimecres, dijous i divendres de 8h a 14h i de 16.30h a 19h

Dissabte de 8h a 19h

ADREÇA

Carretera de Ribes, 19, Cercs (Berguedà)

Back To Top