skip to Main Content
Bye Bye Blat!

Bye Bye Blat!

Bye Bye Blat, una iniciativa que apropa productes de gran qualitat a celíacs i d’altres alèrgics, es troba al cor de la ciutat de Girona. Aquesta fleca degustació ofereix propostes innovadores, com pa sense gluten amb noves textures i sabors, gelats sense lactosa i plats casolans lliures d’al·lèrgens preparats per emportar.

L’empresa es va fundar el 2013 de la mà del Jordi i la Judit, a qui els metges li van recomanar apartar el gluten de la seva dieta, pel que va haver de renunciar a una gran quantitat important d’aliments.

Disposada a poder mantenir una dieta variada, la parella va decidir obrir un establiment en el qual la prioritat fos oferir productes aptes per a tota la ciutadania, tenint en compte les intoleràncies i les al·lèrgies, cada cop més freqüents.

Aquesta fleca no només ofereix un servei de degustació de totes les varietats de pa disponibles sinó que també compta amb un espai gastronòmic itinerant, la Food Caravan. Així, gràcies a les dues caravanes, els podreu trobar als esdeveniments i fires més importants de Catalunya, en la modalitat de Foodtruck.

Back To Top