skip to Main Content
Narcís

Narcís

La tradició, una trajectòria professional des de 1898 i la qualitat del producte són els tres pilars principals de la carnisseria Narcís, una de les millors valorades de Lleida.

L’objectiu principal de la carnisseria, que va obrir l’establiment d’aquesta ciutat fa més de 20 anys, és fidelitzar els seus clients, tant públic individual com majoristes, gràcies a una atenció personalitzada, gran varietat de productes i un procés productiu de proximitat.

A Narcís es poden trobar diverses seccions que ofereixen al client pluralitat a l’hora d’escollir el producte carnis. Així, l’establiment compta amb un taulell tradicional de carn, com el dels mercats de barri, en el qual es venen productes provinents de més d’una desena d’animals.

Així mateix, la xarcuteria selecta posa a l’abast del consumidor els millors articles de proximitat i internacional: formatges, foie, patés, salmó fumat, pernil cuit natural i la secció gran selecció de pernils compta amb pernils de gla i ibèric al tall o sencer.

 

ESPECIALITAT

Altres serveis que fan de Narcís un establiment molt complet és l’autoservei de diversos productes, el menú diari de cuina casolana amb productes de qualitat i la selecció de caves i vins locals.

Back To Top