skip to Main Content
Escofet Oliver

Escofet Oliver

Escofet Oliver és una empresa familiar que fa més de 50 anys que es dedica a la venda de productes càrnics, aconseguint esdevenir un autèntic referent en aquest sector gràcies oferir les millors carns, embotits i productes elaborats del mercat. De fet, molts dels productes que es poden trobar als establiments d’Escofet Oliver tenen denominació d’origen certificada.

La primera carnisseria de l’empresa va obrir al carrer Villarroel de Barcelonal i des de llavors el negoci ha anat augmentat obrint nous establiments en diversos indrets de la ciutat comtal, així com en mercats centenaris i emblemàtics com ara el Mercat del Ninot, el Mercat del Carmel o el Mercat de Sant Antoni. En total són 9 les botigues que actualment estan obertes d’Escofet Oliver a la ciutat de Barcelona.

Els productes càrnics que ofereixen les botigues s’elaboren de manera artesanal, fet que ha fet valer la distinció de Mestres Artesans que atorga la Generalitat de Catalunya. Per exemple, les espatlles i pernils ibèrics són seleccionats un a un pel mestre cansalader de l’empresa, que viatja diverses vegades l’any a Salamanca i Huelva per controlar el producte. En el cas dels pollastres, aquests són criats a Catalunya, comprant diàriament als productors per assegurar un producte fresc.

Pel que fa als formatges, aquests són de la millor qualitat tant nacional com d’arreu del món. Com a tret distintiu, cal destacar que Escofet Oliver és membre de la ‘Tradition du bon Fromage’, que assegura el millor tractament als formatges europeus més exclusius.

ESPECIALITAT

Escofet Oliver ha esdevingut una garantia de qualitat, per això des de la mateixa empresa van crear la Marca Escofresc, que presenta la millor qualitat de vedella que es pot trobar al territori català. La vedella que disposa d’aquesta denominació prové de la carn d’explotacions dedicades en exclusiva, on els animals s’engreixen des d’una edat inferior als 2 mesos fins als 12 mesos alimentats amb pinsos de primera qualitats. A més, una vegada sacrificats, la carn es deixa madurar com a mínim durant quatre dies, donant com a resultat una vedella més gustosa i fibrada.

HORARIS

De dilluns a divendres de 8h a 21h i dissabtes de 8h a 15h

ADRECES

Botiga Villarroel; c/ Villarroel, 105 Barcelona

Botiga Casanovas; c/ Casanovas, 144 Barcelona

Botiga Sarrià; c/ Major de Sarrià, 89 Barcelona

Botiga Mandri; c/ Mandri, 38 Barcelona

Botiga Còrsega: c/ Còrsega, 305 Barcelona

Botiga Gran de Gràcia: c/ Gran de Gràcia, 17 Barcelona

Botiga Craywinckel: c/ Craywinckel, 17 Barcelona

Mercat del Ninot; c/ Mallorca, 157 Barcelona

Mercat de Sant Antoni; c/ Compte d’Urgell, 1 Barcelona

Back To Top