skip to Main Content
Can Kiku

Can Kiku

Can Kiku és una empresa familiar propietària de 4 carnisseries a Sant Feliu de Guíxols, Girona i Palamós. Treballen amb una gran varietat de carns: vedella, porc, xai i aviram.

El projecte va néixer l’any 1982 de la mà de Francesc Martorell, conegut per tothom com a Kiku, que va obrir les portes de la primera carnisseria al seu poble natal, a Sant Feliu de Guíxols. Uns anys més tard va muntar un petit supermercat amb carnisseria inclosa també a Sant Feliu en un projecte amb la seva dona Olga.

Després de consolidar la carnisseria i el supermercat amb una clientela fixa i constant, el Kiku i la seva dona van traslladar els dos negocis a nous locals propis també a Sant Feliu de Guíxols. L’any 2004, l’empresa va obrir una sala d’especejament, amb 600 m2 de superfície i una plantilla de 25 treballadors que s’encarrega del subministrament de carns a diferents establiments, bars, restaurants i hotels de la zona.

El 2014, amb la incorporació de la segona generació de Can Kiku, l’empresa aposta per un nou projecte per adaptar-se als temps actuals. La carnisseria del carrer Lleida de Sant Feliu de Guíxols es converteix en un cash de carn, oferint un producte de qualitat, però amb preus de majorista. L’any següent, l’empresa amplia el seu negoci i obre dues noves botigues a Palamós i a Girona. També disposen d’un cafè-restaurant a Sant Feliu de Guíxols.

La història de Can Kiku és la d’una família emprenedora, dedicada amb esforç i perseverança a un projecte comú.

ESPECIALITAT

A Can Kiku són experts en tot tipus de carns, però especialment en la bovina. La principal varietat de vedella amb la que treballen és la de proximitat: la vedella de Girona i de localitats properes. També són especialistes en d’altres tipus de vedella, vaques i bou nacionals o d’importació: des de vedelles Angus.cat a vaques rubies gallegues o vedelles Angus del centre d’Europa, passant per Blackangus d’Uruguai o Nebraska (Estats Units), així com de Wagyu, la reconeguda raça bovina de Japó. També tenen carns de vedella procedents d’Austràlia, de gran qualitat, però a preus més assequibles.

ADRECES I HORARIS

Girona

Rda. Antoni Mª Claret 7 local 2

De dilluns a dissabte de 9:00h a 20:30h

Sant Feliu de Guíxols

Carrer Lleida 98

De dilluns a dissabte de 9:00h a 13:30h i de 17:00h a 20:30h

Sant Feliu de Guíxols

Carrer Major 14
De dilluns a dissabte de 09:00h a 20:30h

Palamós

Carrer Orient 10

De dilluns a dissabte de 9:00h a 14:00h i de 16:30h a 20:30h

Back To Top