skip to Main Content
Can Ginesta

Can Ginesta

La Carnisseria Ginesta és una empresa de caire familiar que ja disposa de gairebé un segle d’història. Va començar a caminar l’any 1923 i des de llavors que es dedica amb perseverança i excel·lència al sector de la carn i els embotits, esdevenint tot un referent en aquest àmbit.

En l’actualitat l’empresa té fins a dos establiments oberts, ambdós a la comarca gironina de La Selva. Les dues botigues de l’empres es troben a les localitats de Vidreres i Sils, on es poden adquirir productes de carnisseria i xarcuteria  especialitzada. Les seves carns són fresques i de criança pròpia, garantint així la millor qualitat del mercat. Se’n poden trobar de xai, vedella, porc, pollastre, cabrit i conill.

Amb el pas dels anys i els canvis d’hàbits de la societat, el negoci, primer únicament centrat en la producció d’embotits i carns, ha evolucionat fins a oferir més de 150 productes propis diferents, que van més enllà de les botifarres, fuets, llonganisses i llom curat. Un dels èxits recents de l’empresa és orientar-se també als plats cuinats elaborats de manera artesanal i casolana, com poden ser pizzes, cargols estofats, peus guisats, cremes i brous o faves a la catalana.

ESPECIALITAT

Can Ginesta té un bon nom gràcies a la qualitat de la seva carn i el seu embotit, però en els darrers anys la seva excel·lència s’ha estès als plats cuinats típics de la gastronomia tradicional catalana. Un dels seus èxits són els canelons. A banda dels tradicionals canelons de carn, l’empresa també n’ofereix d’altres tipus: d’espinacs, de brandada de bacallà, de ceps i verdures o de peix i marisc.

HORARIS

Dilluns de 16.30h a 20h

De Dimarts a Dijous de 8.30h a 13h i de 16.30h a 20h

Divendres i Dissabte de 8.30h a 13.15h i de 16.30h a 20.15h

ADRECES

Carrer Catalunya, 24, Vidreres (La Selva)

Carretera de Santa Coloma, 6, Sils (La Selva)

Back To Top