skip to Main Content

Guia Gourmet del Berguedà. Ja la tenim aquí!

  • Blog
Va ser a finals del 2018, després d’un viatge al Gard (França), que vam començar a donar forma a la idea de crear una guia sobre productes i productors de Catalunya.
 
Teniem la certesa que era possible crear un recull de productes i serveis de de gran qualitat a partir dels petits productors locals del país. Vam començar a tastar, flairar, viure i sentir el territori. Vam decidir que volíem apostar per potenciar els petits productors i comerciants de les nostres comarques. Aquesta guia us els vol donar a conèixer.  Sabem que tenim un meravellòs territori i ara el volem posar al vostre abast.
 
Vam combinar els nostres coneixements en comunicació i màrqueting per explorar els grans productes de la nostra terra i vam començar a caminar amb aquest projecte.
 
Primer vam llançar la pàgina a Facebook, 7 mesos després de començar ja som més de 7.400 seguidors. A continuació, vam començar a publicar a Instagram, on ja som més de 1.400 gurmets. A continuació, ens vam animar a publicar a Instagram, on ja som més de 1.400 gourmets. Mesos més tard, a l’abril del 2019, vam publicar aquesta web. Finalment, avui cumplim un altre fita, la publicació de la versió impresa de la Guia Gourmet del Berguedà, que començarem a distribuir el proper dijous 1 d’agost entre els nostres col·laboradors i a llocs d’interés turístic de la comarca del Berguedà.
 
I és que el nostre objectiu és crear un mitjà omnicanal. Un mitjà que ens permeti promocionar els millors productes gourmet de Catalunya. La nostra Guia Gourmet permet al productor captar nous clients en origen (via internet) i en destinació (amb la revista impresa i via internet).
 
Esperem que aquest primer número de la revista Guia Gourmet, que té com a protagonista el Berguedà, us agradi i que serveixi per donar a conèixer les meravelles del nostre territori.
Back To Top