skip to Main Content
Les Cols Pavellons

Les Cols Pavellons

Us imagineu dormir en un pavelló envidriat enmig de la natura, envoltat d’arbres, aigua i vegetació? Terres i parets de vidre, la llum penetrant de manera natural i molta calma és el que trobareu a Les Cols Pavellons d’Olot, a la Garrotxa.

Tal i com indica el seu nom, l’hotel el conformen un total de 5 pavellons, tots construïts en vidre i amb estructures cúbiques. L’experiència a l’hotel Les Cols és única i difícil de comparar amb d’altres hotels. Rodejats de camp, cadascun dels pavellons inclouen un onsen climatitzat, un bany privat i un còmode futó en un espai amb decoració zen i minimalista.

Les Cols Pavellons és també un exemple de sostenibilitat. Gràcies a la instal·lació de mesures d’eficiència energètica han reduït un 40% la despesa d’electricitat i un 50% el consum de gas. A més, l’hotel compta amb una caldera de biomassa gràcies a un sistema de filtratge i es pot controlar el consum individual de cada pavelló.

Una proposta ideal per descansar en un recinte aïllat que envolta una típica masia catalana on també podeu trobar un restaurant guardonat amb 2 estrelles Michelin.

Per als més romàntics, Les Cols Pavellons ofereix també un servei de pícnic de nit amb només la llum d’espelmes. També faciliten una opció de picnic de migdia amb productes de temporada i de proximitat per descobrir el paisatge del voltant.

Sense dubte, Les Cols Pavellons és un paradís per la relaxació. Això sí, a partir de 300 l’habitació.

ADREÇA

Avinguda de les Cols, 2

Olot

Back To Top