skip to Main Content
La Garriga De Castelladral

La Garriga de Castelladral

Aquest hotel ecològic situat a La Garriga, és una masia d’origen medieval restaurada per convertir-la en un EcoHotel on la natura i la relaxació són protagonistes. La Garriga de Castelladral té disponibles 20 habitacions, cadascuna decorada de forma única, i ofereix activitats, tallers i experiències com un taller sobre saviesa ancestral, el pack reconnecta amb tu mateix o una escapada que inclou una sessió de spa i el sopar.

La masia La Garriga s’identifica amb els valors familiars amb què es va posar en marxa aquest projecte: l’amor per la natura, el tracte delicat als detalls, l’excel·lència, la dedicació, el silenci, la passió per la cuina i l’alimentació saludable, la sostenibilitat, el respecte per l’entorn i l’ambient familiar.

L’allotjament ha implementat un conjunt de mesures sostenibles per tal de minimitzar l’impacte del turisme. Així, es vol promoure el turisme responsable i l’estima per l’entorn natural.

La masia està construïda amb materials de proximitat i gràcies a la mà d’obra de persones locals. A més, s’abasteix gràcies a energies renovables com plaques solars, energia geotèrmica i la utilització de llenya.

També compten amb un hort ecològic, recollida d’aigües pluvials per les cisternes i sabons ecològics i naturals.

Back To Top