skip to Main Content
Hotel Molí Del Mig: Una Autèntica Experiència Empordanesa

Hotel Molí del Mig: una autèntica experiència empordanesa

L’Hotel Molí del Mig es troba situat al bell mig de la naturalesa al cor de l’Empordà, a mig camí del Camí Vell entre Torroella de Montgrí i l’Estartit.

Un vell molí del S.XV restaurat per un arquitecte de renom, dóna pas a un concepte d’hotel que combina perfectament instal·lacions de vanguardia amb molt de valor històric i l’encant dels seus orígens.

La seva filosofia gira al voltant de valors ecològics i sostenibles: és un hotel rodejat per 7 hectàrees de jardins plens de color, molt representatius d’aquesta zona de Catalunya: amb camps de cereals, xiprers i arbres fruiters. Sense perdre detall de les vistes que es veuen des de qualsevol de les seves habitacions al Massís del Montgrí, amb un castell medieval al capdamunt.

Consta de 32 habitacions on hi conviuen la llum, el disseny, la tranquil·litat, el confort i unes vistes meravelloses i comparables amb pocs indrets més. També compta amb un restaurant, on poder gaudir d’una cuina creativa de temporada, basada en productes de la terra, i tenir així una gran experiència gastronòmica.

Aquest hotel rural està dissenyat pensant en el descans i en la desconnexió en un entorn natural amb molt d’encant i així poder gaudir dels petits plaers, com ara prendre un cafè sota un cirerer, veure la posta de sol des del seu immens jardí, banyar-se a la seva piscina abans de sortir a explorar l’Empordà a peu o en bicicleta, relaxar-se amb un bon massatge o practicant yoga en el seu bonic i autèntic spa amb vistes a l’entorn.

L’Hotel Molí del Mig és, sense dubte, un lloc ideal on poder-se escapar, perdre’s i fins i tot trobar-se a un mateix.

Back To Top