skip to Main Content
Hotel Circ Raluy

Hotel Circ Raluy

Us apassiona el circ i voleu viure’l en primera persona? A l’Hotel Circ Raluy, possiblement l’únic hotel itinerant del món, dormireu en un carruatge en una habitació amb llit doble, saló amb TV, bany complet, calefacció, aire condicionat i minibar.

És una fantàstica oportunitat per als veritables amants del circ i per als que vulgueu gaudir d’experiències noves. Podràs acompanyar el Circ Raluy en la seva feina i observar el dia a dia de la vida nòmada dels artistes de circ sense renunciar a les comoditats d’un hotel.

Un fantàstic carruatge de l’any 1939 completament restaurat i adaptat per a oferir totes les comoditats, mantenint l’encant dels carruatges d’època i en harmonia amb l’entorn clàssic del Circ Raluy.

Els clients a més tenen entrada lliure als espectacles i participació, també, en algunes de les activitats rutinàries del circ. Assajos, recepció de públic i conèixer, també, aquella part del circ que ningú pot veure.

Una experiència única a un preu raonable de 200€ per dia en habitació doble (amb suplement de 50 euros per llit extra) incloent l’entrada i l’accés a les funcions.

Per reserves, podeu escriure al correu william@raluy.com

ADREÇA

Itinerant

Back To Top