skip to Main Content
El Puig De Fonollet

El Puig de Fonollet

El Puig de Fonollet és una masia del segle XVII, construïda l’any 1615 i reformada en segles posteriors. Després de caure en desús, el turisme rural va fer ressorgir aquesta construcció obrint les seves portes per compartir la seva essència rural amb tots els amants de la natura.

 

Actualment és una masia dedicada a l’agroturisme amb capacitat per a 15-22 places. L’any 2011 es va reformar totalment respectant la construcció original i conservant tots els elements existents. A més, s’han incorporat energies renovables per buscar un turisme rural més sostenible, com la biomassa (a través d’una caldera de pellets) o les plaques solar fotovoltaiques. 

 

L’accés a la masia és per un camí que dirigeix exclusivament a la casa. És una zona rural, tranquil·la, on no hi passen cotxes i ideal per a famílies i parelles. Els seus visitants poden gaudir d’una estada lluny de les grans ciutats i admirar belles postals rurals, com la del bestiar pasturant als voltants. 

 

Les instal·lacions de la masia garanteixen el màxim confort per gaudir d’una autèntica experiència rural. La cuina, per exemple, és a la planta baixa de la casa i està totalment equipada. Al costat de la cuina, es troba la sala d’estar-menjador, que disposa de televisió, sofàs, sistemes multimèdia i una llar de foc a la part central. 

 

La casa té 7 habitacions, cadascuna amb bany inclòs. Són grans, així que la distribució s’adapta a les necessitats dels hostes oferint-los totes les comoditats. Així mateix, estan equipades amb llençols, mantes, tovalloles, assecador de cabell i paper higiènic. A la segona planta es troba una gran sala de jocs: un futbolí, un ping-pong, dards, jocs de taula, televisió, etc.

 

Un gran jardí, una terrassa i un porxo amb taules completen el paisatge de l’exterior de la casa. També una barbacoa amb graelles i una paella per a unes 20 persones. La piscina, una nova pista de pàdel, les zones esportives, un sorral i els gronxadors són els espais d’oci que posen el fermall d’or a una gran llista de prestacions.

 

El Puig de Fonollet

Back To Top