skip to Main Content
Cal Viudet Vell

Cal Viudet Vell

Cal Viudet Vell és una masia del segle XVI amb capacitat per a 6-12 persones. En els seus orígens, era una casa de pagès humil dedicada a l’agricultura i la ramaderia que va estar habitada fins el 1960. La planta baixa s’utilitzava com estables dels animals que es feien servir per al conreu dels camps de cultiu que envolten la finca.

El matrimoni del Lluís i la Maria Rosa, amb l’assessorament del Josep Maria Boix, van impulsar la restauració de la casa durant tres anys incorporant-hi fins els més petits detalls per aconseguir una masia que pogués proporcionar amb èxit estades tranquil·les i agradables als futurs hostes.

Actualment, Cal Viudet Vell està completament restaurada i ofereix totes les comoditats del segle XXI (piscina, camp de futbol, parc infantil, servei de bicicletes, connexió Wifi, zona de barbacoa, taula de ping-pong, televisió, etc.). La natura que sempre l’ha envoltat i tots els serveis dels quals ara disposa permet dir que és una de les millors opcions per emprendre aventures rurals durant les vacances, els caps de setmanes i dies festius. 

 

Back To Top