skip to Main Content
Cabanes Als Arbres

Cabanes als arbres

T’imagines dormir damunt d’un arbre? A L’hotel Cabanes als arbres de Sant Hilari Sacalm, al cor del reconegut massís de les Guilleries, es pot viure aquesta peculiar experiència.

Enmig del bosc i del seu ecosistema, emergeixen deu cabanyes totalment adaptades a l’entorn que permeten connectar amb la natura i la seva sonoritat. La tranquil·litat restant que destil·la aquest lloc gairebé bucòlic es complementa amb el fet que no hi ha ni aigua ni electricitat, sent així una gran oportunitat de desconnectar del món accelerat en el que vivim.

Totes les instal·lacions necessàries les pots trobar però a La Vileta, una acollidora masia del S.XIV on hi ha banys amb dutxes, cuina, menjador i  recepció oberta 24 hores al dia.

A més, per una immersió total en l’experiència, també es pot anar a l’spa a l’aire lliure on hi ha una sauna de llenya a 90º i un jacuzzi de fusta a 40º.

Despertar en una de les cabanes amb el xiuxiueig dels ocells, enmig dels arbres i amb un esmorzar dins d’un cistell que curosament dipositen en cada una de les cabanes és un gran plaer per tots els sentits.

ADREÇA

Carrer Vallclara, s/n

Sant Hilari Sacalm – Girona

Back To Top