skip to Main Content
Vins I Caiacs A La Ribera D’Ebre

Vins i caiacs a la Ribera d’Ebre

Combinar esport amb cultura i gastronomia a la Ribera d’Ebre. Aquesta és la proposta de ‘Wine en Kayak’ que planteja visitar i fer un tast de vins als cellers Suñer i un curt i suau descens en caiac o canoa per l’Ebre de la mà de Rogles Aventura.

Per començar amb Rogles Aventura pots navegar pel Riu Ebre entre Móra la Nova i Ginestar amb un caiac individual, doble, triple o quàdruple o fins i tot amb paddle surf. Gaudiràs del paisatge i de la vista d’illes i pobles navegant lluny de la carretera. Una experiència silenciosa i màgica. A més, els tècnics de Rogles Aventura et donaran a conèixer la vegetació de ribera i t’ensenyaran els noms d’arbres i les espècies d’aus. Coneixeras què són les sorts o sortetes; què són els “aubergins”; quins punts van triar els nostres avantpassats íbers per viure i anècdotes de la Batalla de l’Ebre durant la Guerra Civil.

Un cop finalitzat el recorregut en caiac, a Ginestar, el Celler Suñer té preparada l’activitat relacionada amb el vi. Es visitaran les vinyes per conèixer les varietats que s’hi treballen i com es treballen. També la climatologia de la zona i els tipus de sòls. Podràs degustar els vins amb una descripció de les seves característiques i endinsar-te al celler per conèixer, de primera mà, el procés que es duu a terme per a la seva elaboració. Hi haurà tast de vins del celler i per als més petits o els que no vulguin alcohol, most natural i ecològic. A més, el tast dels vins negres va acompanyat d’una degustació de la clotxa, un plat tradicional de les Terres de l’Ebre. També es tasten diferents varietats d’oli d’oliva verge extra Suñer, amb torradetes i olives a mode d’aperitiu.

La durada de tota l’experiència ‘Wine en Kayak’ és d’aproximadament 4 hores i està pensada per a tots els públics, també per als més petits.

Els preus són els següents:

Grups menors de 8 persones: 35 euros/persona
Grups de 8 a 15 persones: 31 euros/persona
Grups de 16 a 21 persones: 27,5 euros /persona
Menors de 18 anys: 23 euros/persona
Menors de 8 anys: 3 euros /persona

Més informació i reserves a info@vinsiolisuner.com o trucant al 626 676 608

Back To Top