skip to Main Content
Rutes A Cavall Al Berguedà Amb Cavalls De Trulls

Rutes a cavall al Berguedà amb Cavalls de Trulls

Ubicats a un paratge únic i extraordinari com és el Berguedà, a Cavalls de Trulls-Naturecuestre ofereixen tot tipus d’activitats eqüestres relacionades amb el món del cavall. Una proposta professional, segura, esportiva i cultural i per a tots els nivells d’equitació. Amb guies i monitors titulats i cavalls entrenats.

A només 50 minuts de Barcelona i 1 hora de Girona i Lleida, a la Masia Trulls de Viver i Serrateix ofereixen diverses activitats i rutes a cavall.

D’una banda pots fer sortides de curta durada de diferents nivells de dificultat per l’entorn del Berguedà en horari de matí o tarda. Una opció és la “Ruta de Merola” per la zona sud del Berguedà passant pel Castell de Merola i l’Església romànica de Santa Maria de Merola. I tot això amb unes fantàstiques vistes als Pirineus i a la Catalunya Central. Una altra alternativa és la “Ruta a Viver”, un agradable passeig per gaudir de la natura i visitar el Castellot de Viver i les seves tombes antropomòrfes excavades a la pedra.

També organitzen rutes d’un dia de duració per gaudir del fantàstic paisatge de la zona i d’unes vistes espectaculars al Pirineu, Montserrat i Montseny. I si voleu fer escapades de 2, 5, 7 o fins i tot 11 dies la vostra opció són les sortides de llarga durada pel Berguedà i arreu de Catalunya. Pots fer per exemple la travessia del Camí o la ruta a Montserrat.

I amb Cavalls de Trulls-Naturecuestre pots descobrir una nova forma d’anar a cavall molt especial: sota la llum de la lluna plena. Sortides màgiques, emocionants i romàntiques amb històries i sorpreses.

A la web https://www.naturecuestre.com/ pots consultar totes les opcions i preus.

Back To Top