skip to Main Content
El Món De L’oli I Les Oliveres Mil·lenàries A Les Terres De L’Ebre

El món de l’oli i les oliveres mil·lenàries a les Terres de l’Ebre

Les comarques del Baix Ebre i el Montsià, a la riba del riu Ebre, són un dels racons de Catalunya amb major densitat d’oliveres, en moltes ocasions centenàries i inclús mil·lenàries. Els romans anomenaven aquesta regió “Oleum Flumen”, riu d’oli, perquè la producció d’oli d’oliva es concentrava, entre d’altres, en aquesta àrea de l’antic Imperi Romà.

L’empresa Gubiana dels Ports proposa aquesta activitat, que es realitza a Tortosa, proposa una immersió al món de les oliveres a Òleum, Centre d’Interpretació de l’Oli, en el qual es podran degustar els olis de qualitat de la Cooperativa Soldebre, fer una passejada entre oliveres mil·lenaris i, si es vol, apadrinar alguna de les oliveres.

A més, s’ofereix la possibilitat de dinar a dos restaurants locals propers al Centre d’Interpretació de l’Oli. Aquesta activitat, disponible en català, castellà, anglès i francès, està pensada com a mínim per a quatre persones té un preu de 45 euros i inclou les següents despeses:

  • Visita guiada a Oleum, Centre d’Interpretació de l’Oli de Tortosa
  • Visita a les oliveres mil·lenàries de la partida de l’Arion
  • Transport i avituallament en ruta

Us podeu posar en contacte per reservar aquesta activitat per via telefònica (644 530 236) o mitjançant un correu electrònic a l’email viatges@viulebre.com.

Back To Top