skip to Main Content
El Congost De Mont-rebei En Caiac Amb Zenith Aventura

El congost de Mont-rebei en caiac amb Zenith Aventura

Vols palejar entre parets verticals de 500 metres d’altura separades per 20 metres de distància? Descobreix el Congost de Mont-rebei en caiac amb Zenith Aventura i podràs fer un recorregut entre imponents parets calcàries valorada com una de les rutes més espectaculars de Catalunya.

El Congost de Mont-rebei l’origina el riu Noguera Ribagorçana al seu pas per la Serra del Montsec. És la frontera natural entre Osca i Lleida i és l’únic congost de Catalunya que encara es manté verge. És un paratge natural protegit i únic de gran bellesa. Descobrir-lo en caiac et permet gaudir de tota la fauna i flora de la zona. I si ets afortunat pots tenir la sort de contemplar el vol del trencalòs o veure llúdrigues nedant prop del caiac.

La ruta pel Congost de Mont-rebei s’inicia a l’embarcador de la petita localitat de Corçà, a 1,8 km del poble direcció nord, per endinsar-se a poc a poc en un pas cada vegada més estret. Des del caiac es poden veure al capdamunt les ermites de la Pertusa i Santa Quitèria fins a arribar a les imponents parets del congost.

La distància recorreguda en caiac per Mont-rebei és d’un total de 14 quilòmetres, anada i tornada. La durada aproximada de la ruta és d’entre 3 i 4 hores amb una dificultat tècnica mitja-baixa i un nivell d’exigència física mig-alt.

Amb Zenith Aventura tot al millor preu: 35 euros per un caiac individual i 55 euros per un de doble. El preu inclou el caiac i la pala en perfecte estat d’ús, així com les instruccions i consells bàsics. També una armilla salvavides i casc, borsa hermètica i mapa del recorregut. I depenent de la climatologia, un cobrebanyeres i anorac.

Per als menys atrevits, a Zenith Aventura també t’ofereixen que t’acompanyi un guia. Els preus són llavors de 45 euros el caiac individual i 90 euros el doble.

Back To Top