skip to Main Content
Descobreix La Garrotxa En Globus Amb Vol De Coloms

Descobreix la Garrotxa en globus amb Vol de Coloms

Sobrevolar en globus aerostàtic el Parc Natural de la Zona Volcànica, una de les àrees de volcans adormits més interessants d’Europa, és una experiència única. Vol de Coloms t’ofereix volar en globus i descobrir la calma, el silenci i la sensació de llibertat que un pot sentir quan està flotant a l’aire.

És una activitat ideal per als amants de la natura i també per als que busquen noves aventures com contemplar el paisatge de la Garrotxa a vista d’ocell i amb una panoràmica de 360º. En dies clars es pot observar Montserrat i el mar Mediterrani, el Pedraforca, el Canigó, el Montseny … sempre amb els Pirineus al fons i els volcans sota els peus.

L’activitat comença a primera hora del matí, que és quan l’atmosfera està més freda i estable i el vent més calmat. El punt de trobada són les instal·lacions de Vol de Coloms, a tocar del Volcà Croscat, on hi ha el camp d’enlairament. Allà es pot prendre un cafè s’observa i si es vol s’ajuda en la preparació del globus. El viatge en si té una durada d’1 hora o 1 hora i 30 minuts segons marca el vent. Una oportunitat única també per fer fotografies. I entre foto i foto, durant el vol es brinda amb cava rosat, que simbolitza el color de la terra volcànica, i es degusta coca de llardons.

Un cop s’aterra, l’experiència encara no s’acaba perquè a les instal·lacions de Vol de Coloms es serveix un bon esmorzar de pagès amb pa amb tomàquet i embotit, fesols de Santa Pau amb botifarra, postres de la Cooperativa la Fageda, vi, ratafia i cafè. I per finalitzar l’aventura es fa entrega d’un certificat de vol signat pel pilot.

I un apunt important: els globus de Vol de Coloms tenen cistelles amb porta, molt aconsellables per a  persones grans i amb mobilitat reduïda. També adaptades per a persones amb cadira de rodes.

El preu per adult és de 160€ entre setmana i 170€ en cap de setmana

http://www.voldecoloms.cat/

Back To Top