skip to Main Content
CULTRUTA

CULTRUTA

Cultruta és una petita empresa nascuda el 2008 amb l’objectiu d’oferir rutes culturals d’oci i turisme per tal que la ciutadania pugui conèixer la ciutat de Barcelona de forma dinàmica i amena.

L’entitat, que ha rebut premis com el Diploma Millor Iniciativa empresarial de l’Ajuntament de Barcelona, es caracteritza per organitzar rutes a peu fàcils de seguir amb guies oficials i amb grups reduïts.

Cultruta organitza rutes d’acord amb els preceptes del turisme responsable i de proximitat adreçades a particulars, empreses i institucions públiques. S’ofereixen rutes obertes a particulars durant tot l’any, acotades per barris o temàtiques. Així, alguns exemples són Gòtic / Born / Raval, secrets i llegendes, Barcelona i la guerra civil o Barcelona i Carlos Ruiz Zafón.

A banda, diverses vegades a l’any s’organitzen rutes ocasionals, com Nits de Ramadà pakistanès a Barcelona, Barcelona i la Catedral del Mar o Barcelona Subterrània.

Les rutes tenen una durada de dues hores i un cost aproximat de 16 euros. S’organitzen visites els divendres, dissabtes i diumenges, des de les onze del matí fins les vuit de la nit, perquè tota la ciutadania pugui conèixer els secrets que amaga la ciutat de Barcelona.

Back To Top